19.1 C
Athens

Διεγράφη από το Ποτάμι ο Σπύρος Δανέλλης (pic)

Η απόφαση της διαγραφής πάρθηκε λίγες ώρες αφού ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε στο τελεσίγραφο που του έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδώρακης, πρόεδρος του Ποταμιού, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η απόφαση της διαγραφής, πάρθηκε λίγες ώρες αφού ο κ. Δανέλλης απάντησε στο τελεσίγραφο που του έδωσε ο κ. Θεοδωράκης, έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί η θέση του σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο κ. Δανέλλης αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά την κομματική γραμμή του Ποταμιού.

Ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης είχε δηλώσει σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών τον περασμένο Δεκέμβριο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», «Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω…»

Από νωρίς σήμερα είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους βουλευτές του Ποταμιού για την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη. Νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε, «Αν δεν διαγραφεί ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι, φεύγω εγώ».

Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά υπάρχει στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η επιστολή του κ. Θεοδωράκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς