21.4 C
Athens

Ο Τραμπ έκανε τραπέζι στον Λευκό Οίκο με fast food λόγω shutdown (pics, video)

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις είπε ότι το φαγητό αυτό ήταν πατριωτικό

Οι συνέπειες του λουκέτου στον δημόσιο τομέα των ΗΠΑ, εξαιτίας της επιμονής του Ντόναλντ Τραμπ να δεχθούν οι δημοκρατικοί τη χρηματοδότηση κατασκευής τείχους στα σύνορα με το Μεξικό έγιναν ορατές ακόμα και στον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήθελε να κάνει το τραπέζι το βράδυ της Δευτέρας σε παίχτες της ομάδας φούτμπολ του πανεπιστημίου του Κλέμσον, επειδή, όμως, ένα μεγάλο τμήμα του προσωπικού ήταν σε άδεια άνευ αποδοχών, το μενού το επιμελήθηκε ο ίδιος.

Αποτέλεσμα ήταν τα τραπέζια στον Λευκό Οίκο να γεμίσουν με μπέργκερ από McDonald’s, Wendy’s, Burger King’s μαζί με λίγη πίτσα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι «υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά».

Ο Τραμπ υποστήριξε, ακόμα, ότι το φαγητό που επέλεξε ήταν πατριωτικό. Στην ερώτηση, συγκεκριμένα, αν προτιμά McDonald’s ή Wendy’s, ο Τραμπ απάντησε «αν είναι αμερικανικό μου αρέσει. Ολα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα.

Και, αν και ο αρχικός αριθμός των μπέργκερ που καταναλώθηκαν προσέγγιζε τα 300, ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ήταν περισσότερα από 1.000, τα οποία μάλιστα… εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς