14.4 C
Athens

Με νέο πρόσωπο ο Αετός Κορυδαλλού 3-0 την Δόξα Πειραιά

Με τον Στέλιο Βογιατζή να ντεμπουτάρει στην άκρη του πάγκου του ο Αετός κορυδαλλού επικράτησε με 3-0 της Δόξας Πειραιά κι επέστρεψε στις επιτυχίες

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο ανανεωμένος Αετός Κορυδαλλού επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με 3-0 της Δόξας Πειραιά.

Με τον Στέλιο Βογιατζή για πρώτη φορά στον πάγκο, με τον διεθνή άσο Χρήστο Πατσατζόγλου και τον εξαίρετο Λεωνίδα Γκορόγια στην ενδεκάδα οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο , απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Δόξα που όπως μετά το 30 ‘ η απόδοση της έπεσε κατακόρυφα.

Στο 33’ ο νεοαποκτηθείς Γκορόγιας αφού κέρδισε όλες τις κόντρες προχώρησε και με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα( 38’) οι Κορυδαλλιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Κωστόπουλος ανατράπηκε από τον Παπαϊωάννου και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Καλαϊτζίδης.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια αλλά στο 81’ ο Κωστόπουλος μετά από μπαλιά του Νούχο έγραψε με κοντνό πλασέ το τελικό 3-0 .

Άριστος ο διαιτητής Δαμιανάκης.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ.: Καλογεράς , Παπαδόπουλος, Σύρμας ( 49’ Τόπι) , Καλαμάρας, Μάναλης, Βερούση, Κωστόπουλος ( 84’ Ροδίτης) , Λοϊζίδης , Πατσατζόγλου( 84’ Χατζηελευθερίου) , Καλαϊτζίδης( 69’ Νούχο) , Γκορόγιας.

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡ.: Σταυρίδης, Νάκος, Τσούλα, Κάρλες, Παπαϊωάννου, Βεκρής.Καλύβας, Πετρόγκωνας (77’ Χατζηγεωργαλής) , Αποστόλου(60’ Κουτσουράκης ) , Πρέλα, Αγγελακόπουλος(77’ Καρακυρισίδης )

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς