21.1 C
Athens

Δανέλλης: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα

Απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού στον Σταύρο Θεοδωράκη • Την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί η διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος

Ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε στο τελεσίγραφο που του είχε θέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, για να ξεκαθαρίσει τη στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ποτάμι, η απάντηση του βουλευτή ήταν ότι εμμένει στη θέση του και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει αύριο Τρίτη στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.

Με τη διαγραφή του το Ποτάμι μένει με πέντε βουλευτές, βρίσκεται δηλαδή ακριβώς στο όριο για να διατηρήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Μαυρωτάς: H στάση του επηρεάζει τη δική μας απόφαση για τις Πρέσπες

Την ώρα που έγινε γνωστή η απάντηση του κ. Δανέλλη ο Γιώργος Μαυρωτάς που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Blue Sky, τόνισε πως η απόφαση του κ. Δανέλλη επηρεάζει την απόφαση των βουλευτών του Ποταμιού για τις Πρέσπες, εννοώντας ξεκάθαρα πως οι τρεις που επρόκειτο να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας δηλαδή ο ίδιος, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα καταψηφίσουν την συμφωνία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αντιληφθεί πως το Ποτάμι δεν είναι “μπουφές” για να διαλέγει τους βουλευτές που χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς