22.7 C
Athens

Μάνταλος: «Η νίκη αφιερώνεται στον παλίκαρο που έχασε την ζωή του»

Ο Πέτρος Μάνταλος αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ στο νεκρό οπαδό της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέρασε σαν «σίφουνας», από τους Ζωσιμάδες, φιλοδωρώντας, με τέσσερα γκολ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, να στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του κατέβηκε διαβασμένη στο παιχνίδι, ενώ δεν ξέχασε και οπαδό της ΑΕΚ, που τόσο άδικα έχασε την ζωή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος στην κάμερα της Nova:

«Αυτή η νίκη θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια. Αυτός ήταν ο στόχος, να κάνουμε μια νέα αρχή, ήμασταν σε μια πολύ δύσκολη θέση και θέλουμε να βγούμε από αυτή. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής ήταν βάσει του αντιπάλου. Η εύκολη νίκη είναι κατά 80% αποτέλεσμα από το ότι ήμασταν διαβασμένοι για την αναμέτρηση  από τον προπονητή.

Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να μπαίνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ΑΕΚ είναι δυνατή, περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα αλλά θέλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου έχει ασκηθεί αρκετή κριτική, μερικές φορές σωστά, μερικές λάθος, εγώ πάντα δίνω το 100%.

Πριν το ματς είχαμε ένα δυσάρεστο στην οικογένεια της ΑΕΚ, ένας φίλος της ομάδας, ένας παλίκαρος έχασε τη ζωή του, η αποψινή νίκη και κάθε γκολ ήταν αφιερωμένο σε αυτόν. Το είχαμε συζητήσει μεταξύ μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς