15.8 C
Athens

Youtuber δήλωσε ότι θα γίνει «γκέι για ένα μήνα» (vid)

Ο Logan Paul πέρυσι είχε μοιραστεί ένα βίντεο που επιδείκνυε γελώντας το πτώμα ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Logan Paul προκαλεί αντιδράσεις με την συμπεριφορά του. Πρόκειται για έναν διάσημο Youtuber, που πέρυσι είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του ένα βίντεο που επιδείκνυε γελώντας το πτώμα ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας.

Ο Logan Paul συνεχίζει να βγάζει εκατομμύρια μέσω του YouTube, παρά τις έντονες αντιδράσεις που δέχτηκε τον προηγούμενο χρόνο, καθώς τον κατηγορούσαν ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο ενός ανθρώπου για τα views.

Ο Youtuber, ο οποίος έχει πάνω από 19 εκατομμύρια subscribers στην πλατφόρμα, προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις αφού δήλωσε πρόσφατα στο podcast του «Impaulsive» ότι έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Οι αποφάσεις του Paul είναι πρώτα απ’ όλα να ακολουθήσει μια αυστηρή vegan διατροφή για ολόκληρο τον Ιανουάριο, έπειτα το Φεβρουάριο θα τρέφεται μόνο με μπριζόλες και βότκα και τον Μάρτιο θα «γίνει γκέι».

«Θα είναι ο ”αυστηρά αρσενικός” Μάρτιος. Θα επιχειρήσω να γίνω γκέι μόνο για έναν μήνα», δήλωσε ο 23χρονος και προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter. Αμέτρητοι χρήστες άρχισαν να χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του Paul «αηδιαστικές» και συμπλήρωναν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε επιλογή ούτε και «trend», που μπορεί κανείς να δοκιμάσει για τα views.

«Ο Logan Paul αστειεύεται σχετικά με το να γίνει γκέι «για ένα μήνα» ενώ αμέτρητα μέλη της κοινότητας LGBT+ σε όλο τον κόσμο σκοτώνονται και αυτοκτονούν για τη σεξουαλικότητά τους, είναι αηδιαστικό. Εξακολουθεί να είναι μια απαίσια παρουσία της κοινότητας του YouTube και δείχνει ότι δεν έχει μάθει ΤΙΠΟΤΑ τον τελευταίο χρόνο», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter.

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να επισημάνουν ότι δεν μπορεί κανείς να «γίνει γκέι» και συνέχισαν να χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του πλούσιου Youtuber ως «αδαείς» και ότι προσβάλλουν τα μέλη της κοινότητας LGBT+, τα οποία έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις ανά τον κόσμο λόγω της σεξουαλικότητάς τους.

Ο Logan Paul έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Έγραψε ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν ατυχείς.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς