14.9 C
Athens

Κάνει πεζοπορία ολόγυμνη για να ζηλέψουν οι πρώην! (pics)

Οι followers της 35χρονης ενθουσιάστηκαν με την ιδέα αυτή και η ίδια αποφάσισε να το κάνει χόμπι

Μια 35χρονη γυναίκα από το Κάνσας ξεκίνησε μια συνήθεια που τελικά εξελίχθηκε στο αγαπημένο της χόμπι. Η Megan Marie μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων άλλαξε τη ζωή της με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Μετά από τον τελευταίο της χωρισμό το 2015, η 35χρονη αποφάσισε να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ και να κάνει πεζοπορία σε δύσβατες και απαιτητικές διαδρομές. Ο λόγος που πήρε αυτήν την απόφαση ήταν γιατί ήθελε να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

Σε μία από τις εξορμήσεις αυτές, της πρότεινε η αδελφή της «να δείξει στους πρώην της τι είχαν χάσει». Κάπως έτσι πήρε την απόφαση να φωτογραφηθεί γυμνή με φόντο ένα ερημικό τοπίο και να μοιραστεί μάλιστα την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Οι followers της Marie ενθουσιάστηκαν με την ιδέα αυτή και η 35χρονη αποφάσισε να μετατρέψει αυτήν την ιδέα σε αγαπημένο χόμπι και συνήθεια.

Μετά από δυόμισι χρόνια, ο λογαριασμός της Megan στο Instagram είναι γεμάτος από φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει ολόγυμνη μπροστά σε άγρια τοπία των ΗΠΑ. Φυσικό ακόλουθο είναι οι followers του λογαριασμού της 35χρονης να αυξάνονται καθώς περνάει ο καιρός. Πλέον ξεπερνούν τους 20.000.

Η Megan Marie σχολιάζει: «Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι απολαμβάνω την προσοχή. Αυτό όμως που με κάνει να νιώθω εξίσου καλά είναι το γεγονός ότι έχω μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τον κόσμο, όπου μπορώ να μιλήσω για ζητήματα που με απασχολούν, όπως η ψυχική υγεία και άλλα κοινωνικά θέματα. Αυτό είναι θετικό, ακόμα και αν γίνεται με αφορμή τον γυμνό μου πισινό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς