20.6 C
Athens

O Πάνος Καμμένος διέγραψε την Ελενα Κουντουρά από τους ΑΝ.ΕΛ.

Τη θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας έγραψε στο twitter • Tην καταγγέλλει ότι αντάλλαξε την ψήφο της με την υπουργική καρέκλα

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά από την Κίνα, ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση, ήρθε η διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Πάνος Καμμένος δεν έχασε καιρό, είναι δε χαρακτηριστικό ότι αιφνιδιάστηκε ακόμα και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Τοσουνίδης, που βρισκόταν τη στιγμή που ανέβηκε το tweet live σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κατηγόρησε την υπουργό Τουρισμού ότι αντάλλαξε την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα.

«Η κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωσή της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε στο Twitter ο κ. Καμμένος ανακοινώνοντας τη διαγραφή της κυρίας Κουντουρά.

Νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού από την Κίνα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και ότι δεν εμπλέκεται σε μικροπολιτικά παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς