19.3 C
Athens

Ετοιμάζονται για γάμο Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση (pic)

Η σχέση του Πετρούνια και της Μιλλούση ξεπέρασε τα εμπόδια και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα

Η σχέση του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση έχει περάσει πολλές δυσκολίες! Και έχει αντέξει! Σήμερα φαίνεται το ζευγάρι να βρίσκεται σε μια σταθερή τροχιά και να κατευθύνεται προς το γάμο. Οι δυο τους διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς φίλους του ζευγαριού, πήραν πρόσφατα την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Πετρούνια και της Μιλλούση σχολιάζουν: «Μετά τη συγκατοίκησή τους πριν από μερικούς μήνες, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δημιούργησε τις απαραίτητες βάσεις για τη σχέση τους, οι δυο τους δείχνουν έτοιμοι να τολμήσουν και τον γάμο, αφού έχουν διαπιστώσει πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον».

Κάπως έτσι αποφάσισαν λοιπόν οι δύο τους να επισημοποιήσουν την σχέση τους, η οποία ξεκίνησε την άνοιξη του 2014. Τα τριάμισι χρόνια που ακολούθησαν ήταν αχώριστοι. Τον Ιούνιο του 2017 οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι συχνές προπονήσεις και των δύο αθλητών τους οδήγησαν σε κρίση. Ο Λευτέρης τότε είχε μπει σε έντονους προπονητικούς ρυθμούς ενώ η Βασιλική αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό, με προορισμό το εξωτικό Παλαουάν στις Φιλιππίνες, για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads».

Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι και επέστρεψε στην Ελλάδα, οι δυο τους ήρθαν ξανά σε επαφή και έδωσαν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Το ζευγάρι πέρασε την πρωτοχρονιά στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων έκανε αυτό το δώρο στην Βασιλική, με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Βρήκαν ευκαιρία να μοιραστούν στιγμές μαζί και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις ως ζευγάρι.

Τώρα ο Λευτέρης βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο χέρι του. Η Βασιλική έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στο άθλημά της έτσι ώστε να έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους σαν ζευγάρι.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πορευτεί μαζί και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, ενώ ο Λευτέρης αναμένει την άνοιξη για να ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις.

Η νέα χρόνο βρίσκει το ζευγάρι μαζί και με καλές προοπτικές για το κοινό τους μέλλον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς