25.9 C
Athens

Ο Γιακούποβιτς και… ο Μέγιερι

Στη λίστα των υποψηφίων στόχων του Ολυμπιακού για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ακούστηκαν τα ονόματα των Έλντιν Γιακούποβιτς και Μπάλας Μέγιερι

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται στον Ολυμπιακό, όσον αφορά την γενικευμένη προσπάθεια ενίσχυσης στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις τόσο από το εξωτερικό, όσο και ορισμένων άλλων που αγωνίζονται στη χώρα μας, ώστε να επιλέξουν τον εκλεκτό που θα πλαισιώσει τους Ζοσέ Σα και Λευτέρη Χουτεσιώτη στη τριάδα τερματοφυλάκων.

Μάλιστα στην μακροσκελή λίστα προστέθηκαν δύο ακόμη ονόματα. Ο λόγος για τους Έλντιν Γιακούποβιτς, αλλά και τον γνώριμο σε όλους στον Ολυμπιακό από την πενταετή του θητεία (2010-2015) Μπάλας Μέγιερι.

Όσον αφορά τον πρώτο, είναι 34 ετών, αγωνίζεται στη Λέστερ και μάλιστα είχε απασχολήσει παλιότερα  τους Πειραιώτες και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2011 όταν υπερασπιζόταν την εστία του Ολυμπιακού Βόλου.

Όσον αφορά τον Μέγιερι, ο Ούγγρος τερματοφύλακας πραγματοποιεί αρκετά αξιόλογη σεζόν στον Ατρόμητο και στον Πειραιά εκτιμούν ότι μπορεί να επωμιστεί το βάρος του πρωταθλητισμού, αφού έχει παραστάσεις από τη προηγούμενη θητεία, του, ενώ έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία. Όπως και να έχει, η προσεχής εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα καθοριστική για την έκβαση των υποθέσεων που αφορούν στην νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς