21.4 C
Athens

Αυτή είναι η αποζημίωση-μαμούθ που θα πάρει ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Βγήκε η απόφαση για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο Mr Jumbo στην οικογένεια της αδικοχαμένης Αποστολίας και του τρίχρονου γιου της • Διεκδικούσαν πάνω από 4 εκατ. ευρώ

Πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε η απόφαση για το ποσό που διεκδικούσαν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και τα συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του Αποστολίας που μαζί με τον τρίχρονο γιο της βρήκε τραγικό θάνατο όταν η Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν στην εθνική οδό.

Η οικογένεια διεκδικούσε συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ποσό που θα λάβει τελικά κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ. Ακόμα και έτσι όμως αποτελεί αποζημίωση-μαμούθ, κρίνοντάς την βεβαίως αποκλειστικά ως χρηματικό ποσό και όχι ως ποσό που θα μπορούσε να αντισταθμίσει τις τραγικές απώλειες δύο ανθρώπινων ζωών γιατί αυτές δεν μπορούν να υπολογιστούν σε χρήματα.

Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Τότε, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porsche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την μέρα, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

Ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του και περιμένει να γίνει ξανά πατέρας από τη νέα του σύζυγο Έμυ με την οποία παντρεύτηκαν στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς