18 C
Athens

Τα ‘δωσαν όλα κι έμειναν στην… ισοπαλία

ΟΦΗ και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 στην Κρήτη, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει δίκαιο για τις δύο ομάδες

Σ’ ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο παιχνίδι βάσει ευκαιριών, ΟΦΗ και Πανιώνιος αναδείχθησαν ισόπαλες 1-1 .

Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο 27′ όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε γύρισμα από τα αριστερά, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε και ο Πλατέλλας μπήκε στη φάση και με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δυσκολεύτηκαν στις τελικές προσπάθειές του και τελικά «τιμωρήθηκαν» στο 80′ όταν από εξαιρετική σέντρα του Παπαγεωργίου, ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Πανιώνιο σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φύγουν ακόμα και με το «διπλό» από το Ηράκλειο, αλλά η κεφαλιά του Ντομίνγκες πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Στρέζου.

Έτσι, οι γηπεδούχοι έμειναν εντός της επικίνδυνης ζώνης με 12 βαθμούς στη 13η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 19 βαθμούς και έπιασαν την 7η θέση της βαθμολογίας.

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Παπάζογλου (83′ Πάρσον), Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74′ Κοροβέσης), Μιχόγεβιτς, Πλατέλλας, Ντίνας (74′ Κυριακίδης), Μπράουν, Κουτσιανικούλης, Βουό.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σοφιάν (85′ Μακρύλλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72′ Καμαρά), Κότσιτς (55′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς