20.6 C
Athens

Ο Νούνιτς «βύθισε» τον Απόλλωνα

Με τον Νούνιτς να πιάνει τρομερή απόδοση, η ΑΕΛ επιβλήθηκε με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και τον έστειλε πιο κοντά στη Football League

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕΛ πήρε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα επικράτησε με 3-0 του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης και ξέφυγε στους 18 βαθμούς, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να διατηρείται στους πέντε.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 5′ όταν ο Γκίνο σε στημένη φάση έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Απόλλωνας δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες και στο 50′ το έργο του έγινε δυσκολότερο όταν ο Στάθης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα.

Στο 63′ η ΑΕΛ διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς με εξαιρετική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νούνιτς.

Με ευθύνη του Χουάντερσον, ο Νούνιτς έκανε το 3-0 στο 77′, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς,Γιακιμόβσκι, Ζίζιτς, Καρανίκας, Μπαργκάν (61′ Σικάβκα), Σεσέροβιτς (74′ Πίτι), Νούνιτς (86′ Νούσιος), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο (54′ Ντ’ Ούρσο), Κονέ (64′ Ναζλίδης), Ναδάλες, Μπεντινέλι (70′ Τριάδης), Βάρκας, Κύργιας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς