16.2 C
Athens

Οι μεταδόσεις της Super League

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα καλυφθούν από την NOVA και οι εντός Ατρομήτου, ΠΑΟ και Άρη από την ΕΡΤ

Eπανέναρξη της Super League με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής, με τα κανάλια Novasports να μεταδίδουν τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και της ΑΕΚ στα Γιάννενα. Eπίσης, θα δείξει τα ματς ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ-Πανιώνιος.

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή (13/1 17.15), η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ολυμπιακός θα καλυφθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου, Νίκου Γαβαλά και Διονύση Στρούμπου. Την pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γ. Λιώρης.

Αμέσως μετά, στην Τρίπολη, η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ θα καλυφθεί από το Novasports1HD, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Κωστή Μπότσαρη και Αποστόλη Λάμπου. Tην pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γ. Δούσκας μαζί με την Λ. Κουντουριώτη.

Τέλος, την Δευτέρα (14/1 19.30) το ματς ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΚ θα καλυφθεί από το Novasports1HD, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Γιώργου Βασιλείου και Θωμά Μίχου. Tην pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γ. Παπαβασιλείου.

Από την άλλη μεριά, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τρεις αναμετρήσεις. Το Σάββατο (12/1 19.00) Ατρόμητος-Παναιτωλικός σε περιγραφή Γ. Χαϊκάλη και ρεπορτάζ Γ. Ράνιου και Γ. Παπαδοπούλου, την Κυριακή (13/1 19.00) την αναμέτρηση ΠΑΟ-Ξάνθη σε περιγραφή Γ. Καραλή και ρεπορτάζ Στ. Σωτηρόπουλου και Μ. Πέτκωφ κα την Δευτέρα (14/1 19.00) το ματς Άρης-Λαμία, σε περιγραφή Γ. Τραπεζανίδη και ρεπορτάζ Τ. Πακλατζή και Α. Ιωακείμογλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς