22.9 C
Athens

Σοκ! Αυτοκτόνησε 10χρονο κοριτσάκι για να είναι χαρούμενη η μητέρα του (pics, video)

Θεώρησε με τον τρόπο αυτό θα της κάνει το καλύτερο δώρο!

Μια σοκαριστική τραγωδία συνέβη στο Μεξικό την περασμένη Κυριακή. Ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της, προκειμένου να κάνει χαρούμενη την μητέρα της!

Στις 6 Ιανουαρίου, την ημέρα «Dia de Reyes» (μέρα των τριών βασιλιάδων), τα μέλη των οικογενειών παραδοσιακά ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους. Στις 10.18 μ.μ οι αρχές της πόλης Αγουασκαλιέντες έλαβαν ένα μακάβριο τηλεφώνημα.

Ένα 10χρονο κορίτσι είχε κρεμαστεί. Μόλις έφτασαν στο σημείο της αυτοκτονίας, βρήκαν και ένα σημείωμα στο οποίο η μικρή εξηγούσε τους λόγους της απόφασής της. Όταν το διάβασαν βίωσαν ένα ακόμα μεγαλύτερο σοκ…

Διαβάστε παρακάτω τι είχε γράψει στο σημείωμα το κοριτσάκι:

«Αγαπητοί τρεις βασιλιάδες, το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω είναι η μητέρα μου να είναι η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο από τη στιγμή που δεν θα πια εδώ, καθώς της προκαλώ πόνο και καταστρέφω την ζωή της από την ημέρα που γεννήθηκα, ενώ ήμουν και ο λόγος που ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι.

Θέλω να ζητήσω από την μητέρα μου να είναι ήρεμη, να μην δουλεύει και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω είναι η ευτυχία της. Ελπίζω μία μέρα να με θυμάσαι και στον ουρανό επιτέλους να με αγκαλιάσεις.

Νομίζω ότι το καλύτερο δώρο για τους τρεις βασιλιάδες είναι να αυτοκτονήσω. Πάντα μου έλεγες ότι ευχόσουν να μην είχα γεννηθεί ποτέ. Σε αγαπάω τόσο πολύ μαμά. Ξέρω ότι οι τρεις βασιλιάδες δεν υπάρχουν, αλλά σου δίνω αυτό το καταπληκτικό δώρο».

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, ενώ η μητέρα της 10χρονης αναζητείται, καθώς είναι εξαφανισμένη.

Οι γείτονες πάντως δήλωσαν πως η μικρή δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να είναι θλιμμένη. Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβαινε στο μυαλό και στην καρδιά του μικρού παιδιού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς