23.3 C
Athens

Survivor 3: Πάει για το «μπαμ» με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ο Αcun

Σε ποιον παίκτη δίνει γη και ύδωρ ο Τούρκος παραγωγός για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης

Τον πήχη στα ύψη έχει βάλει ο Τούρκος παραγωγός της Αcun Media για να ανεβάσει το Survivor 3 στα ποσοστά τηλεθέασης που είχε το πρώτο του ριάλιτι, αφού ομολογουμένως το Survivor 2 έκανε «κοιλιά».

Αυτός είναι και ο λόγος που αλλάζει σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι και φέτος δεν θα συμμετέχουν δύο ομάδες, διάσημων και μαχητών, αλλά μία ομάδα από την Ελλάδα και μία από την Τουρκία.

Ο Acun Ilicali εκτιμά πως με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί η πώρωση και η αγωνιστικότητα και το παιχνίδι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Γι’ αυτό άλλωστε φέτος δεν δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους σελέμπριτις αλλά σε παίκτες που θα έχουν αποδεδειγμένα αθλητικά προσόντα. Αν βέβαια καταφέρουν να διαθέτουν και διασημότητα και αθλητικές καταβολές ακόμα καλύτερα.

Στο πλαίσιο αυτό κινούνται άλλωστε και οι επιλογές που έχουν γίνει ήδη γνωστές όπως αυτή του Χρήστου Χολίδη που εκτός από γνωστός τραγουδιστής είναι και μπασκετμπολίστας, αλλά και του Κώστα Καραφώτη που επίσης εκτός από τραγουδιστής έχει ασχοληθεί με την ενόργανη γυμναστική και τον στίβο.

Φαίνεται όμως πως ο Acun στοχεύει ακόμα πιο ψηλά και αν καταφέρει να πείσει αυτόν που έχει βολιδοσκοπήσει θα γίνει πραγματικός σεισμός.

Θα είναι το μεγαλύτερο «μπαμ», το colpo grosso, που θα ανεβάσει το ενδιαφέρον στα ύψη.

Ο Τούρκος παραγωγός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso επιθυμεί διακαώς να εντάξει στην ομάδα των Ελλήνων του Survivor 3 τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για μία διετία στον Παναθηναϊκό (2009-2011), αγάπησε πολύ την Ελλάδα, αλλά είναι και ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μαζί του άλλωστε κέρδισαν ένα νταμπλ από τα λιγοστά που έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα τελευταία χρόνια.

Θα αναρωτηθεί βέβαια κανείς πώς ακριβώς θα μπορούσε ο Acun να δελεάσει τον Γάλλο να πάρει μέρος στο Survivor αφού όσα και να του τάξει, το οικονομικό δεν είναι γι’ αυτόν πρόβλημα. Eχει βγάλει χρήματα από τα συμβόλαιά του, έχει και την γνωστή εταιρεία ρούχων του, Μr Lenoir.

Κι όμως! Υπάρχει κάτι που επιθυμεί ο Γάλλος κι εκεί ακριβώς ποντάρει ο Τούρκος που φρόντισαν οι συνεργάτες του -αυτοί που εισηγήθηκαν τη συγκεκριμένη επιλογή- να τον ενημερώσουν.

Ο Σισέ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, και ψάχνει κάθε τρεις και λίγο αφορμή γι’ αυτό. Σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει πως ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ακόμα και με ελάχιστα χρήματα.

Και αν τελικά πει το «ναι» για το λόγο αυτό θα το κάνει. Για να αναθερμάνει τους δεσμούς του με τη χώρα μας. Γιατί πέρασε καλά εδώ και θέλει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αφού θεωρεί πως μπορεί ακόμα παρά το γεγονός ότι πέρασαν τα χρόνια, να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ως άλλη… Σπυροπούλου θα καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να «ξαναμπεί στον -ελληνικό- χάρτη».

Και όπως η τηλεπερσόνα κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, ο Τζιμπρίλ με ενδεχόμενη συμμετοχή του ίσως κερδίσει μια θέση για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα.

Αν τελικά τον πείσει, τα οφέλη για τον Τούρκο παραγωγό θα είναι τεράστια. Γιατί ο Σισέ και τα αθλητικά προσόντα διαθέτει για να είναι ανταγωνιστικός στα αγωνίσματα και θα γίνει ο παίκτης που οι μισοί τηλεθεατές θα λατρεύουν και οι άλλοι μισοί θα μισούν, ανάλογα με την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζουν.

Ο,τι δηλαδή χρειάζεται για να… αναστενάξει το twitter -που είναι αυτό που πάντα δίνει τον τόνο στα ριάλιτι- και να ανεβεί η τηλεθέαση στα ύψη!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς