21.1 C
Athens

Μουτσινάς για Ανανία: «Δεν τολμάς να την κοιτάξεις και σε βρίζει» (vid)

Δείτε το νέο διάλογο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεμπρόστιασε στην χθεσινή εκπομπή του την Τραϊάνα Ανανία με αφορμή την απάντησή της σε μήνυμα διαδικτυακού φίλου της στο instagram! Η ηθοποιός δέχτηκε ένα μήνυμα από follower της και φυσικά δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει τη συνομιλία τους.

O follower θεώρησε ότι καθώς ο ίδιος δεν είναι διάσημος όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, δεν θα τον… προγκήξει, όπως έκανε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά έκανε λάθος.

Ο follower έγραψε: «Καλησπέρα τι κάνεις; Ίσως από μένα που δεν είμαι διάσημος και δεν χρησιμεύω στην καριέρα σου δε θεωρηθεί προσβλητικό αυτό το μήνυμα!».

Η ηθοποιός δεν άργησε να απαντήσει: «Εσύ είσαι στην κατηγορία ψυχοπαθείς, καταθλιπτικοί που στέλνουν μηνύματα σε επώνυμους, προσπαθούν να ανοίξουν συζήτηση και τους μιλούν στον ενικό λες και είναι φίλοι, γνωστοί, πρώην κτλ».

Αυτό το instastory είδε και ο παρουσιαστής του «Για την Παρέα» στο κανάλι Open και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Το κορίτσι αυτό που δεν τολμάς να το κοιτάξεις και σε βρίζει, βρήκε νέα απάντηση στην ερώτηση: “τι κάνεις;”».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον σχολιασμό του Νίκου Μουτσινά:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς