22.8 C
Athens

H Ηρώ από το GNTM χώρισε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ (pics)

Το ζευγάρι δεν άντεξε την απόσταση και χώρισε μετά από οκτώ μήνες σχέσης

Την 18χρονη Ηρώ Δημητροπούλου την γνωρίσαμε από τη φετινή σεζόν του Greece’s Next Top Model (GNTM), όπου δέχτηκε σκληρή κριτική και δεν πέρασε στην επόμενη φάση για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο σώμα της, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η Ηρώ απ’ ό,τι φαίνεται χώρισε με το 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η 18χρονη που έλαβε μέρος στο GNTM και ο ποδοσφαιριστής, χώρισαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης. Η απόσταση που τους χώριζε φαίνεται να ήταν η αιτία του χωρισμού.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Ηρώ μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο της στο χώρο του modelling.

Η 18χρονη εκτός από το ριάλιτι μόδας, είχε δηλώσει συμμετοχή και στα καλλιστεία Σταρ Ελλάς στα οποία προκρίθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Δημοσιεύματα από τηλεοπτικές εκπομπές ανέφεραν πως έφυγε κλαίγοντας από το διαγωνισμό.

Η Ηρώ δήλωσε: «Δεν ισχύει ότι έφυγα κλαίγοντας από τα καλλιστεία. Καλά έκανε που βγήκε η Ιωάννα Μπέλα Στας Ελλάς. Εγώ όμως, είμαι ένας άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου και πώς να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ μορφωμένη για να μείνω για πάντα μοντέλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς