19.3 C
Athens

Εξορκισμός: Βλάση Τσάκα βγες από το σώμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ!

Ο Γιώργος Σπανουδάκης αναλαμβάνει ρόλο... εξορκιστή και καυτηριάζει τα όσα (δεν) συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

Από αναβολή σε αναβολή πάει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού, με το ασιατικό fund να το πάει από… άνοιξη – χειμώνα!

Έτσι ακόμη και ο πιο καλόπιστος είναι λογικό να προβληματίζεται. Να σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, ρε αδερφέ ή ακόμη – ακόμη να σκέφτεσαι «ρε μπας και μάς βρήκε νέος Τσάκας;» Φτου – φτου – φτου σκόρδα!

Διότι και ο μέγιστος Βλάσης ο πριγκιπολάγνος όλο παρατάσεις ζητούσε μέχρι να αποφασίσει η αυτού εξοχότης (τρομάρα μας) να βρει που έχει βάλει τα πετροδόλαρα. Και για να τα λέμε όλα, εάν δεν ήταν ο Βγενόπουλος να τον βγάλει στην σέντρα, ακόμη θα περιμέναμε να υπογραφούν τα MOU, να βολτάρουν οι πριγκίπισσες στο Αργοσαρωνικό και να έρθει Σαββατοκύριακο για να ανοίξουν οι υπηρεσίες στην Σαουδική Αραβία.

Απλά θυμίζω ότι ο Βλάσης ο καραμελάκιας (αμίμητο το σκηνικό της συνέντευξης Τύπου του πρίγκιπα, με τον «μάνατζερ» να καταβροχθίσει τα μικρά ζαχαρωτά σαν στραγάλια), όταν πια έφτασε ο κόμπος στο χτένι ζήτησε μια ακόμη παράταση…

Οι πέριξ του Αλαφούζου (τότε), φοβούμενοι μην τυχόν και βρει τα χρήματα, φώναζαν να του κλείσουν την πόρτα, αφήνοντας ωστόσο ένα τεράστιο «γιατί δεν του έδωσαν μια μικρή παρατασούλα;».

Ο μοναδικός που ήξερε περί τι μούφας πρόκειται ήταν ο Βγενόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον Αλαφούζο να του δώσει την παράταση που ζητούσε (όπως και έγινε), λέγοντας σε όσους τον ρωτούσαν: «και εάν τα βρει;», «Μακάρι ρε παιδιά. Θα σωθεί ο Παναθηναϊκός!».

Δυστυχώς τα λεφτά δεν βρέθηκαν ποτέ, ο Βλάσης έγινε ρόμπα και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από τους πρίγκιπες και έπεσε στην αγκαλιά του Γιάννη του Μαρινακοφάγου, μέχρι που ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ έγινε «φίλος μας» και ο Παναθηναϊκός ένα… βαρίδι!

Τι ζήσαμε και δυστυχώς μυαλό δεν βάλαμε… Ο πληθυντικός είναι «ευγενείας», αφού ο υπογράφων και τα έλεγε και τα έγραφε.

Ελπίζω λοιπόν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και το ασιατικό fund να μην εξελιχθεί σε νέα Τσακιάδα.

Απλά τα γεγονότα συνεχίζουν να προβληματίζουν και να μάς θυμίζουν την εποχή του Βλάση σε βαθμό εκνευρισμού.

Διότι όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε μια σειρά δεδομένα:

-Το fund επέλεξε να αφήσει τον Παναθηναϊκό να αποκλειστεί από την Ευρώπη

-Επίσης άφησε την ΠΑΕ να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και περιορισμό μεταγραφών.

Στη συνέχεια αδιαφόρησε στο «φευγιό» ίσως του πιο ποιοτικού παίκτη που είχε στο ρόστερ (Λουτσιάνο), ενώ κινδυνεύει να χάσει και τον Λουντ.

Όμως ακόμη και όλα αυτά να τα προσπεράσεις, δεν μπορείς να κάνεις τον… κουφό, όταν ακούς ότι:

-τα 20 εκατομμύρια που θα έβαζε ο Αλαφούζος θα είναι τελικά 1,5 εκατ. ευρώ

-τα 20+27 εκατ. ευρώ που θα έβαζε ο Παϊρότζ, θα είναι τελικά 20, τα εξής… 2-3, άντε το πολύ 5 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν θα δοθούν για επενδύσεις αλλά για να αποπληρωθούν τα οφειλόμενα!

Και μέσα σε ολα μαθαίνουμε ότι η ιστορική 6η Ιουλίου 2018 που θα σηματοδοτούσε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό δεν θα γίνει τώρα, αλλά προσεχώς…

Δυστυχώς τα έχουμε πει εδώ και καιρό και μακάρι να διαψευστούμε. Η υπόθεση βρομάει…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς