22.4 C
Athens

Ράντολφ: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Μαδρίτη (10/1), με τον Άντονι Ραντολφ να εκθειάζει τους ερυθρόλευκους, ξεκαθαρίζοντας ότι τιμωρεί όλα τα λάθη των αντιπάλων του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Άντονι Ράντολφ, χαρακτηρίζοντας τον, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κάνοντας ειδική μνεία στην ποιότητα αλλά και την εμπειρία αλλά και την ευελιξία του ερυθρόλευκου ρόστερ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει δημιουργήσει ένα ευέλικτο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες που έχουν εμπειρία στην EuroLeague ενώ διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ», είπε αρχικά για να τονίσει στην συνέχεια τον βαθμό δυσκολίας που πάντα έχει ενας αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα με τέτοια εμπειρία και χαρακτήρα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση γιατί θα είναι μια απαιτητική μάχη». Τέλος επεσήμανε την ανάγκη της ομάδας του να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού.

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο επειδή ο Ολυμπιακός πάντα τιμωρεί τα λάθη σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς