23.1 C
Athens

Στο μεταγραφικό «κάδρο» του ΠΑΟΚ ο Μπονατίνι (vid)

Τον επιθετικό της Γουλβς, Λέο Μπονατίνι, εξετάζει ο ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ, αφήνει «ορφανή» τη θέση του φορ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βάλει μπροστά τις… μηχανές για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η διοίκηση του «δικέφαλου του Βορρά» είναι ο Λέο Μπονατίνι που αγωνίζεται στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Γουλβς.

Ο 24χρονος επιθετικός που την εφετινή σεζόν βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας (μετρά εννέα συμμετοχές και ένα γκολ), δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή των «λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντος πως αξίζει φανέλα βασικού και ο ίδιος ψάχνεται για κάτι καλύτερο.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Βραζιλιάνος βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και στην τωρινή αλλά και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο λόγω Πέδρο Μαρτίνς, που τον γνώριζε από την Πορτογαλία.

Πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι εύκολη για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας.

Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει γρήγορα τον διάδοχο του Πρίγιοβιτς, μιας και χωρίς τον Σέρβο ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι άλλη ομάδα.

Πάρτε μια «γεύση» από τον Βραζιλιάνο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς