15.8 C
Athens

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Πιθανόν να γίνει μετά το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου • Αν γινόταν σήμερα θα είχε πολλές απουσίες

Αναβλήθηκε τελικά η πολυσυζητημένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. που αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ και ημέρες.

Ο Πάνος Καμμένος δεν ξεκαθάρισε αν θα γίνει η συνεδρίαση σήμερα το απόγευμα ή κάποια άλλη ημέρα, αλλά το πιο πιθανό είναι η συνεδρίαση να πάει μετά το ραντεβού που θα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή.

Αν πάντως γινόταν κανονικά σήμερα θα είχε πολλές απουσίες, καθώς πολλά είναι τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. που δεν θα έδιναν το παρών.

Απούσα θα ήταν η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Τέρενς Κουίκ που είναι εκτός κόμματος εδώ και καιρό.

Η κ. Κουντουρά βρίσκεται στο Τορόντο, ο Βασίλειος Κόκκαλης, δεν θα ήταν παρών, παρόλο που έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση, ενώ η κυρία Χρυσοβελώνη είχε δηλώσει εκ των προτέρων πως δεν θα παρευρεθεί.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς