16.4 C
Athens

Rockstar Games: Προσλαμβάνει προσωπικό! (pic)

Για την επόμενη γενιά παιχνιδιών ετοιμάζεται η Rockstar Games

Άραγε ξεκίνησε η ανάπτυξη του GTA VI ή είναι κάτι άλλο; Απ’ ό,τι φαίνεται η Rockstar games, η ταλαντούχα ομάδα που έχουμε γνωρίσει από τα franchises Grand Theft Auto και Red Dead Redemption, ρίχνει το βλέμμα της στην επόμενη γενιά.

Η εταιρία ξεκίνησε να προσλαμβάνει προσωπικό για τα επόμενα μεγάλα project που πιθανότατα θα πάρουν «σάρκα και οστά» στην επόμενη γενιά. Μία καταχώρηση της Rockstar India δείχνει πως η εταιρία αναζητά έναν Senior Environment Artist, ο ρόλος του οποίου θα είναι να δημιουργεί «next-gen κόσμους για μερικά φιλόδοξα projects».

Μία ακόμα καταχώρηση εργασίας, αλλά αυτήν τη φορά από το κεντρικό στούντιο της Νέας Υόρκης, αναζητά έναν MoCap Tools Developer, με άλλα λόγια ένα άτομο που θα ασχολείται με το Motion Capture.

Η εταιρία φαίνεται να ξεκινά από τώρα να «εξοπλίζεται» με νέο προσωπικό για τη νέα γενιά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ακριβώς ετοιμάζει. Ίσως ένα από αυτά τα μεγάλα projects να είναι το επόμενο Grand Theft Auto αλλά ίσως και να μην είναι. Ο χρόνος θα μας αποκαλύψει τι ετοιμάζει η Rockstar Games.

Φαίνεται ωστόσο ότι αφού ένας από τους μεγαλύτερους developers της βιομηχανίας έστρεψε την προσοχή του στην επόμενη γενιά, αυτό αποτελεί ένα σημάδι ότι μάλλον φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της τρέχουσας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς