19.9 C
Athens

Καταβολή της ρήτρας σε τέσσερις ισόποσες δόσεις για Πρίγιοβιτς

Η Αλ Ιτιχάντ πρότεινε στον ΠΑΟΚ να καταβάλει τη ρήτρα του Πρίγιοβιτς σε τέσσερις ισόποσες δόσεις

Η Αλ Ιτιχάντ πιέζει όσο περισσότερο μπορεί τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς θέλει να τον χρησιμοποιήσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μάλιστα όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για να βρεθεί η χρυσή τομή όσον αφορά την καταβολή των δόσεων.

Αναλυτικότερα η Αλ Ιτιχάντ πρότεινε στον ΠΑΟΚ να πληρώσει σε τέσσερις ισόποσες δόσεις τη ρήτρα του Πρίγιοβιτς. Δηλαδή να καταβάλει 2,5 εκ ευρώ τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να παραλάβει όλο το ποσό χωρίς δόσεις. Αν ο ΠΑΟΚ επιμένει στην εφάπαξ καταβολή των 10 εκ. ευρώ τότε το θέμα να πάει στη FIFA και θα βγουν ζημιωμένες και οι δύο ομάδες.

Σε τέτοια περίπτωση οι Άραβες θα δικαιωθούν καθώς δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς για καταβολή ολόκληρης της δόσης στη ρήτρα του Σέρβου φορ. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς