22.5 C
Athens

Προδόθηκε το παράνομο ζευγάρι του Power of Love (video)

Ζευγάρι... «μαϊμού» έχει δημιουργηθεί στο γνωστό ριάλιτι

Το Power of Love δεν έχει φτάσει ακόμα τα επίπεδα τηλεθέασης και δημοτικότητας των παικτών του πρώτου κύκλου, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον προηγούμενο σε ίντριγκα!

Αυτό συνέβη γιατί από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής του ριάλιτι φαίνεται να δημιουργήθηκε μια σχέση. Το ζευγάρι Αργυρώ-Γιάννης, οι δύο συμμετέχοντες από την Κρήτη, έχουν στρέψει τους πάντες εναντίον τους.

Οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά από την αρχή του παιχνιδιού και φαίνεται να δημιούργησαν μία σχέση, η οποία όμως άρχισε να αμφισβητείται για την αυθεντικότητα της από τα social media και έπειτα από τους συμπαίκτες τους.

Πολλοί σχολίασαν στα social media των δύο Κρητικών ότι οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια πριν στην Κρήτη και μάλιστα ήταν ήδη ζευγάρι! Σχολιαστές επίσης ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι όταν μπήκαν στο Power of Love έσβησαν τους παλιούς τους λογαριασμούς και δημιούργησαν νέους για κάλυψη.

Ο Νίκος Μουτσινάς στη μεσημεριανή σατιρική εκπομπή « Για την Παρέα», έδειξε το βίντεο από το επεισόδιο του ριάλιτι, στο οποίο η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ρωτάει τους δύο παίκτες αν ισχύουν οι κατηγορίες. Το ζευγάρι αρνήθηκε και έπειτα ο παρουσιαστής του Open προχώρησε στην αποκάλυψη με τρανταχτά στοιχεία: Φωτογραφίες των δύο Κρητικών να ποζάρουν μαζί λίγα χρόνια πριν ως ζευγάρι!

Ο Νίκος Μουτσινάς προσέγγισε το θέμα με χιουμοριστικό τρόπο, ωστόσο η παραγωγή του Power of Love έχει πλέον ατράνταχτα στοιχεία για την απάτη των δύο παικτών, οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν παραβιάσει τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία τους.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Για την Παρέα»:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς