21.5 C
Athens

«Αν διαγραφώ, δεν παραδίδω την έδρα μου» (video)

Το μήνυμα Παπαχριστόπουλου στον Πάνο Καμμένο • Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, τόνισε ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ., του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

«Αν ο Πάνος Καμμένος με διαγράψει σήμερα, δεν θα παραδώσω την έδρα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

Ουσιαστικά, ο κ. Παπαχριστόπουλος έτσι όπως το έθεσε, λέει ουσιαστικά ότι θα παραμείνει βουλευτής, είτε ανήκοντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ., είτε ως ανεξάρτητος μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;», ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝ.ΕΛ. θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές και να κάνει ό,τι θελήσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς