22.4 C
Athens

«Κλείνει» τον Στιλ ο Ολυμπιακός

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Λουκ Στιλ, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από ενάμιση χρόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ο Λουκ Στιλ είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από ενάμιση χρόνο θητείας στη Νότιγχαμ στην Ελλάδα, με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να προβάρει τα ερυθρόλευκα και να πιάνει λιμάνι!
Με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια.

Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Λουκ Στιλ τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε ματς φέτος με τη Νότιγχαμ (4 για το Λιγκ Καπ και 1 για το Κύπελλο), με τελευταία του χρονικά συμμετοχή αυτή κόντρα στην Τσέλσι, όπου απέκρουσε και πέναλτι.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι επαφές με τον Στιλ είναι αρκετά προχωρημένες, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εντός των ημερών στη χώρα μας, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό

Να τονιστεί ότι ο Στιλ είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2014 και μετά από 65 συμμετοχές με τους «πράσινους» επέστρεψε το 2017 στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπρίστολ Σίτι.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Άγγλος έχει όλα τα χαρακτηριστικά, όπου αναζητούν στην ομάδα, γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των προσδοκιών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς