16.5 C
Athens

Επίθεση Πολάκη σε Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τους δικαστές

Κριτικάρει τη Δικαιοσύνη και ειρωνεύεται τον πρόεδρο της ΝΔ • Κλείνει την ανάρτησή του στο Facebook με μαντινάδα

Ο κ. Πολάκης κλείνει την ανάρτησή του με μια μαντινάδα και υπόσχεται πως θα… λάμψει ο ήλιος, ενώ συνοδεύει την ανάρτησή του από μια φωτογραφία με ουράνιο τόξο.

Ο αναπληρωτής υπουργός αρνείται τις κατηγορίες περί θεσμικής επιτροπής και κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ για τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των δικαστών και των εισαγγελέων!

Κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που συναντήθηκε με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταφέρθηκε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την κριτική που του ασκείται για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παραδέχεται πως ασκεί δημόσια κριτική στη δικαιοσύνη και «όταν μετά συναντιέται ο Μητσοτάκης με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, προφανώς και δεν είναι παρέμβαση στη Δικαιοσύνη αλλά είναι περιφρούρηση της καθεστωτικής και συνταγματικής τάξης».

Ο κ. Πολάκης κλείνει την ανάρτησή του με μια μαντινάδα και υπόσχεται πως θα… λάμψει ο ήλιος ενώ συνοδεύει την ανάρτησή του από μια φωτογραφία με ουράνιο τόξο.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε:

«ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για συγκεκριμένες υποθέσεις, έχοντας στείλει πριν αναφορείς στον Αρειο Πάγο είναι “ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ” !!!!!

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, προφανώς και βεβαιως-βεβαιως δεν είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ……

…όσο κι αν είναι καταχνιά και σκοτεινά μεγάλη

θα τηνε βρει τη περασιά ο ήλιος να προβάλλει …»

Δείτε την ανάρτησή του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς