19.6 C
Athens

Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις από τις Αρχές για να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό

Διαρρέουν επαφές αυτών που χτύπησαν τον Τζήλο και δεν συλλαμβάνονται με αντιπρόεδρο ΠΑΕ αλλά κι εξωδιοικητικό παράγοντα και «ανοίγουν» τα τηλέφωνά τους

Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις των Αρχών δια της μεθόδου των διαρροών, προκειμένου να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό συνεχίζονται.

Αν κι έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, παραδόξως συλλήψεις δεν έχουν γίνει! Πρόκειται για παράδοξες διαδικασίες και λογικές που προκαλούν ερωτηματικά.

Οι διαρροές πλέον δείχνουν πως ο 46χρονος Έλληνας που νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο VW Polo, στο οπoίο επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης κατά Τζήλου, είχε τηλεφωνικές επαφές τόσο με αντιπρόεδρο ΠΑΕ, όσο και με εξωδιοικητικό παράγοντά της.

Οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές στη Λάρισα μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Δ. Μ., προχωρούν στο «άνοιγμα» και των κινητών – σταθερών τηλεφώνων τεσσάρων ακόμη ατόμων.

Συγκεκριμένα: Δύο εκ των δραστών της επίθεσης, του εξωδιοικητικού ποδοσφαιρικού παράγοντα και του αντιπροέδρου ΠΑΕ της Super League.

Οι Αρχές επίσημα δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση, μ’ εξαίρεση δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (Βασιλειάδης, Κωνσταντινέας), αλλά και του Αλέξη Κούγια που μίλησε για το παρελθόν του 46χρονου ποινικού που νοίκιασε το αυτοκίνητο.

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι πρωτοφανείς, όσο και το γεγονός να έχουν εντοπιστεί οι δράστες ενός τόσο σοβαρού γεγονότος και να μην συλλαμβάνονται…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς