19.7 C
Athens

Τελειώνουν οι δικαστικές περιπέτειες του Λάζαρου

Εξετάστηκε με τριμελή σύνθεση, αυτή τη φορά, η υπόθεσή του απ’ το Διαιτητικό της ΕΠΟ που θα τον δικαιώσει στην αντιπαράθεση με την ΑΕΚ που εμφάνισε εκ νέου το άκυρο συμβόλαιο.

Τελειώνουν οι δικαστικές περιπέτειες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ, καθώς προμηνύεται σε λίγες μέρες η τελευταία νίκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αυτή τη φορά και με την… σωστή(τριμελή) σύνθεση.

Σήμερα το Διαιτητικό δικαστήριο εξέτασε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή ξανά την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το περιβόητο δεύτερο συμβόλαιο που εμφάνισε η ΑΕΚ. Όπως ήταν εύλογο κατά την ακροαματική διαδικασία δεν ειπώθηκε τίποτα καινούργιο και όλα παίρνουν τον δρόμο τους, όπως τον περασμένο Οκτώβριο που το Διαιτητικό είχε δικάσει την υπόθεση με τετραμελή σύνθεση.

Η δικηγόρος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου Άσπα Σουλούκου χαρακτήρισε το συμβόλαιο, που υποστηρίζει ότι έχει η ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή: «ψευδοσυμβόλαιο, που δεν έχει τα χαρακτηριστικά, τα οποία επιβάλουν οι κείμενες διατάξεις για να θεωρηθεί έγκυρο.  Έχει υπογραφεί από τον Αλέξη Δέδε στέλεχος της ΕΠΟ πλέον και παραμένει στα συρτάρια της ΑΕΚ ακόμη και τώρα. Το μόνο συμβόλαιο από 15/5 και μετά, που υπάρχει, είναι με τον Ολυμπιακό».

Η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου, υποστήριξε ότι «ο κανονισμός λέει πως τα συμβόλαια κατατίθενται χωρίς να ισχύει αυτό επί ποινή ακυρότητας. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει δύο συμβόλαια την ίδια περίοδο, άρα πρέπει να του επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις» κι έκανε λόγο για «δόλο».

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι να καταθέσουν υπομνήματα και από κει και πέρα θα εκδοθεί η ετυμηγορία του δικαιοδοτικού οργάνου που θα δικαιώνει τον Χριστοδουλόπουλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς