22 C
Athens

Η Μαρίνα… σύμμαχος του Ιβάν!

Η σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, δεν θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία και τον πιέζει να αρνηθεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ. «Τρίβει τα χέρια του» με αυτή την εξέλιξη ο Σαββίδης

Εκεί που όλα έδειχναν τελειωμένα κι όλοι μιλούσαν για λεπτομέρειες που απομένουν για να τελειώσει η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.

Ο Σέρβος ταξίδεψε στην Τζέντα και μίλησε με την Αλ Ιτιχάντ, όπως τον είχε συμβουλεύσει ο μάνατζέρ του. Τα λεφτά που του προσέφεραν οι Άραβες μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτά που έχουν διαρρεύσει, αλλά το εμπόδιο δεν φαίνεται να είναι αυτό.

Η στροφή του Πρίγιοβιτς οφείλεται στην Μαρίνα! Η σύζυγός του δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα και να πάει σε μια χώρα που υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί και διαφορετικός τρόπος ζωής για τις γυναίκες. Η εντυπωσιακή Μαρίνα Πρίγιοβιτς δεν θέλει να κλειστεί σε ένα «χρυσό κλουβί» και πιέζει τον σύζυγό της να μη δεχτεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Έτσι ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε ένα απρόσμενο, και πολύ δυνατό, σύμμαχο στην προσπάθεια που θα κάνει το βράδυ της Τρίτης να πείσει τον Πρίγιοβιτς να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα. θα χρειαστεί βέβαια να κάνει μια γερή αύξηση στις αποδοχές του Σέρβου επιθετικού που εισπράττει κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Πληροφορίες θέλουν τον Σαββίδη να προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Σέρβο με αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Πρίγιοβιτς Μαρίνα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς