22.2 C
Athens

Δολοφονήθηκε προσπαθώντας να προστατεύσει παίκτρια του GNTM! (video)

Σύντροφος παίκτριας του Greece’s Next Top Model βρήκε τραγικό θάνατο • Συγκλονίζει η ιστορία της Αγάπης

Πίσω από τη λάμψη των φώτων και της δημοσιότητας κρύβονται πολλές φορές κάποιες τραγικές ιστορίες. Κάποιοι άνθρωποι μάλιστα ίσως επιδιώκουν κιόλας, μπαίνοντας στο φως, να «ξορκίσουν» το σκοτάδι που τύλιξε κάποτε τη ζωή τους.

Μια τέτοια τραγική ιστορία έκρυβε και μια κοπέλα που έγινε πρόσφατα γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Greece’s Next Top Model. Η Αγάπη, ένα υποψήφιο μοντέλο που έφτασε ως τα bootcamp και στην πορεία ξαναμπήκε στο ομώνυμο ριάλιτι, έχασε το 2014 τον σύντροφό της με βίαιο τρόπο. Τον δολοφόνησε ο πρώην σύντροφος της αδελφής της.

Πιασμένη χέρι με χέρι με την αδελφή της σήμερα η Αγάπη, το κορίτσι του GNTM, καταθέτει για την υπόθεση στο Εφετείο Αθηνών.

Η αδελφή της παίκτριας είχε δεσμό με τον σήμερα 34χρονο άντρα, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί. Η σχέση μεταξύ των δύο είχε τερματιστεί, ο άντρας όμως δεν μπορούσε να το αποδεχτεί.

To βράδυ της 26ης Απριλίου του 2014 ο σύντροφος της Αγάπης έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Τα δύο κορίτσια είχαν σχολάσει από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν. Ο τότε σύντροφος της Αγάπης, ο Στάθης, πέρασε από το χώρο εργασίας της για να πάρει τις νεαρές κοπέλες μαζί με έναν φίλο του. Αργότερα το ίδιο βράδυ οι τέσσερίς τους διασκέδασαν στη Γλυφάδα. Η βραδιά πήρε μια δυσάρεστη τροπή όταν πήρε στο τηλέφωνο την Αγάπη ο πρώην σύντροφος της αδελφής της. Ζητούσε επίμονα να μιλήσει μαζί της, εκείνη όμως δεν ήθελε και τότε ο 34χρονος άρχισε να την βρίζει.

Ο σύντροφος της Αγάπης και ο φίλος του, αφού άφησαν τα κορίτσια του GNTM σπίτι τους, πήγαν στο σπίτι του 34χρονου για να ζητήσουν τον λόγο. Η κατάσταση εξετράπη γρήγορα και υπήρξε καβγάς μεταξύ των αντρών. Ο Στάθης βρέθηκε να αιμορραγεί, μαχαιρωμένος με πολλαπλά τραύματα. Εξέπνευσε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το χρονικό της υπόθεσης:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς