19.2 C
Athens

Νοσταλγία της Ριζούπολης ή «μήνυμα» από τον Δ. Γιαννακόπουλο;

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέβασε φωτογραφίες από το ντέρμπι της Ριζούπολης το 2003 και η απορία είναι εύλογη: Πρόκειται για νοσταλγία, για έμμεση απειλή ή για κάτι άλλο;

Το γήπεδο της Ριζούπολης ντύθηκε στα λευκά από την πυκνή χιονόπτωση, παρ’ όλα αυτά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είχε στο μυαλό του το χιονισμένο τοπίο όταν ανέβαζε εικόνες από το παρελθόν.

Στο instagram του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (να μας συμπαθάτε για τη συχνότατη χρήση του συγκεκριμένου όρου, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο «επίσημο» που να περιγράφει τη σχέση του με την ομάδα), έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους φωτογραφίες από το περιβόητο αιώνιο ντέρμπι του 2003 (η μια είναι αυτή που βλέπετε στην κορυφή του κειμένου). Τότε που ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό με 3-0, κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος – ρεκόρ.

Το γιατί… αναπολεί τη Ριζούπολη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Εικάζουμε, ωστόσο, πως οι συγκεκριμένες αναφορές αποτελούν συνέχεια των «περίεργων» αναρτήσεων που έχει ξεκινήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Οι αναφορές «υπενθύμισης» για τις 13/2 (δηλαδή τη μέρα που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο ημιτελικός του κυπέλλου ΠΑΟ – Ολυμπιακός) είναι τακτικότατες και κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να εκλάβει όλα τα παραπάνω ως έμμεση απειλή από πλευράς Γιαννακόπουλου και όχι απλώς ως νοσταλγία. Καλό θα ήταν να διευκρινίζονται αυτά ώστε να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς