16.9 C
Athens

Ερωτικό τρίγωνο με… τέσσερις γωνίες στην αστυνομία της Νέας Υόρκης

Κατασχέθηκαν τα όπλα από τους αστυνομικούς για να μην αλληλοσκοτωθούν!

Μία απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Υόρκη και μάλιστα μέσα σε αστυνομικό τμήμα, έφερε στο φως η εφημερίδα Νew York Post.

Πρόκειται για ένα ερωτικό… τετράγωνο που ξεκίνησε όταν ένας αρχιφύλακας του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης απάτησε την κοπέλα του, επίσης αστυνομικό στο ίδιο τμήμα, με μία συνάδελφο! Ο σύζυγος της τελευταίας εργάζεται επίσης στο ίδιο αστυνομικό τμήμα!

Σύμφωνα με την New York Post, οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν τα όπλα από τους εμπλεκόμενους για να μην σκοτώσει ο ένας τον άλλον.

Το ερωτικό «τετράγωνο» άρχισε πριν ένα χρόνο, όταν ο 40χρονος αρχιφύλακας Kandou Worley και η 33χρονη αστυνόμος Stephanie Gallardo αποσπάστηκαν στο τμήμα Στρατηγικής Ανταπόκρισης.

Το μυστικό τους ανακάλυψε η συνδικαλίστρια φιλενάδα του Worley, Tyeis Coppin. H Coppin βρήκε φωτογραφίες στο κινητό του αγαπημένου της συντρόφου, με τον οποίο συζούσε, από «καυτές» στιγμές με την «πέτρα του σκανδάλου». Σε μία από τις φωτογραφίες το ζευγάρι φαινόταν γυμνό μέσα στο ντους, ενώ σε άλλη το παράνομο ζευγάρι αντάλλασσε τρυφερά φιλιά.

Η 41χρονη Coppin σε μια προσπάθεια εκδίκησης δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του συντρόφου της στο Ιnstagram.

Η απατημένη αστυνομικός συνόδεψε τις φωτογραφίες με τις λεζάντες: «Είπα στο κορίτσι μου ότι την αγαπώ 10 λεπτά πριν γα… αυτήν εδώ. Είναι σύζυγος κάποιου άλλου, δεν είναι η κοπέλα μου. Είμαι ήδη σε σχέση και δεν είναι αυτή η κοπέλα μου!».

Μια πικάντικη λεπτομέρεια στην υπόθεση είναι ότι ο Worley χρησιμοποιεί το username «mike_lowry_78», μια ξεκάθαρη αναφορά στον «γκομενιάρη» ντετέκτιβ, που υποδύεται ο Will Smith, στην ταινία «Bad Boys».

Λίγες ώρες αργότερα το ερωτικό σκάνδαλο είχε διαδοθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Οι εμπλεκόμενοι κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση. Κατασχέθηκαν 9 όπλα από τους 4 αστυνομικούς για λόγους ασφαλείας, καθώς έκριναν ότι «υπήρχε πιθανότητα άσκησης βίας λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης και του στρες που προκλήθηκε από μια οικογενειακή κρίση».

Η Gallardo ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι δεν είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον αρχιφύλακα και πως ανάμεσά τους υπήρχε ένα απλό φλερτ.

Οι εμπλεκόμενοι επέστρεψαν στα καθήκοντά τους και η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί περαιτέρω από αρμόδια αρχή της αστυνομίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς