17.8 C
Athens

Στον τάκο ο Ρούνεϊ μετά από βραδιά γεμάτη αλκοόλ (pics)

Η γυναίκα του «τον αποκάλεσε ηλίθιο που έκανε κάτι τόσο χαζό» σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα

Ένας μάρτυρας μίλησε για τη σύλληψη του μεθυσμένου Γουέιν Ρούνεϊ σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, ο οποίος έβρισε τους φύλακες του αεροδρομίου και τους είπε χαρακτηριστικά να πάνε «γα….»!

Πηγή αναφέρει ότι η σύζυγος του, Κολίν, τον κάλεσε έξαλλη: «Του είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί από το σπίτι χωρίς τη δική της επίβλεψη. Ήταν πολύ θυμωμένη με τον Γουέιν που είχε πάλι μπλεξίματα. Τον αποκάλεσε ηλίθιο που έκανε κάτι τόσο χαζό».

 

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Washington Dulles στις 16 Δεκεμβρίου.  Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε σχετικά: «Προκάλεσε επεισόδιο. Κατέβηκε από το αεροπλάνο και διέσχισε την πύλη των διεθνών αφίξεων, ενώ μετά ήθελε να γυρίσει πίσω χωρίς λόγο. Μόνο η ασφάλεια του αεροδρομίου και το προσωπικό επιτρέπεται να το κάνουν αυτό».

Ο Ρούνεϊ κατέληξε στο τμήμα, όπου έμεινε για 3 ώρες μέχρι να ξεμεθύσει, αφού ενεργοποίησε τον συναγερμό του αεροδρομίου και έπειτα έβρισε τους φύλακες. Ο εκπρόσωπος του αργότερα ανέφερε ότι είχε πιει 3 διαφορετικά κοκτέιλ και ένα χάπι ύπνου κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, γι’ αυτό το λόγο ήταν αποπροσανατολισμένος.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ρούνεϊ παραδέχτηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος το αυτοκίνητο της 23χρονης Laura Simpson, την οποία γνώρισε σε κλαμπ. Αργότερα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε γονυπετής συγνώμη από τη σύζυγο του για το συμβάν.

 

Η τεταμένη κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού χαλάρωσε όταν η 32χρονη Κολίν είδε από κοντά τον Ρούνεϊ. Η πηγή αναφέρει ότι «τον προειδοποίησε να μην ξανακάνει ποτέ κάτι τόσο βλακώδες».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς