21.8 C
Athens

Ο Ματέο Γκαρσία δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Άρη

Ο Πάκο Ερέρα πιέζει τον Γκαρσία να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και ο Καρυπίδης με τους συνεργάτες του «τρέμουν στην ιδέα» ότι θα φύγει ο Αργεντινός

Το θέμα του Ματέο Γκαρσία κοντεύει να γίνει σίριαλ στον Άρη. Τη μία μέρα ο Αργεντινός επιθετικός είναι φευγάτος, την άλλη θέλει να μείνει στον Άρη. Όσο δεν ξεκαθαρίσει τη θέση του ο ίδιος, τόσο διατηρείται η αβεβαιότητα και «τα φίδια ζώνουν» τον Καρυπίδη.

«Πέτρα του σκανδάλου» θεωρείται ο Πάκο Ερέρα. Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Λας πάλμας πιέζει τον Ματέο Γκαρσία να επιστρέψει στην Ισπανία και τη Λας Πάλμας. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λένε οι παράγοντες του Άρη, ο Ερέρα τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα στον Γκαρσία και προσπαθεί να τον πείσει.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Όλη αυτή η κατάσταση τον έχει επηρεάσει αφού η απόδοσή του στους αγώνες δεν έχει καμία σχέση με αυτές των πρώτων αγωνιστικών. Ο Καρυπίδης, αλλά και ο Σάββας Παντελίδης προσπαθούν να τον στηρίξουν ψυχολογικά και να του δείξουν πόσο πολύτιμος είναι για τον Άρη. Όμως, όπως προαναφέραμε, τα πάντα εξαρτώνται από τον Ματέο Γκαρσία και το τι πραγματικά θέλει να κάνει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς