17.8 C
Athens

Game of Thrones: Στη δημοσιότητα κλιπ από τον τελευταίο κύκλο της σειράς (video)

Πρωταγωνιστούν σ’ αυτό ο Τζον Σνόου, η Σάνσα Σταρκ και η Ντενέρις Ταργκάριεν

Το Game of Thrones μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς που όπως έχει ανακοινωθεί θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2019.

Χθες, έφτασε η στιγμή για τους φανς της σειράς να παρακολουθήσουν το πρώτο κλιπ από τον τελευταίο κύκλο.

Στη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, παίχτηκε το πρώτο κλιπ ως κομμάτι ενός συνολικού βίντεο-teaser της νέας χρονιάς από την ΗΒΟ που διαφήμισε έτσι και τις υπόλοιπες «δυνατές» τηλεοπτικές σειρές που μεταδίδει.

Στο κλιπ πρωταγωνιστούν ο Τζον Σνόου, η Σάνσα Σταρκ και η Ντενέρις Ταργκάριεν, στην πρώτη συνάντηση των δύο κορυφαίων γυναικείων χαρακτήρων του σόου, με τον πρωταγωνιστή να παρακολουθεί.

Τι παρουσιάζουν τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του κλιπ; Τον Τζον Σνόου να φέρνει την Ντενέρις στο Γουίντερφελ, καθώς εκεί γίνεται η συνάντηση. Η Σάνσα Σταρκ είναι πλέον η αρχηγός της οικογένειας και εφόσον ο αδερφός της ορκίστηκε πίστη στην Μητέρα των Δράκων, είναι υποχρεωμένη να δηλώσει το ίδιο.

Μόνο που το ύφος της, όταν ξεστομίζει προς την Ντενέρις «Το Γουίντερφελ είναι δικό σας, μεγαλειοτάτη», δείχνει πως η διάθεσή της δεν ταυτίζεται με τα λόγια της.

Από την άλλη ο Τζον Σνόου στέκεται ανάμεσα στις δύο, δίνοντας την εσωτερική του μάχη για το πού ακριβώς πρέπει να σταθεί: Στην οικογένεια που τον μεγάλωσε, ή σ’ αυτή στην οποία ανήκει λόγω της αληθινής του καταγωγής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς