19.7 C
Athens

Βασιλιάς παραιτείται μετά τον γάμο με «σκανδαλιάρα» Μις! (vid,pics)

Ο Βασιλιάς της Μαλαισίας υπέβαλε ξαφνικά την παραίτηση του, έχοντας νωρίτερα παντρευτεί την Οκσάνα Βοεβοντίνα, Μις Μόσχα και πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικό ροζ σκάνδαλο!

Ερωτήματα γεννήθηκαν με την αιφνίδια παραίτηση του Μωάμεθ του Ε’ σήμερα το πρωί. Είναι ο πρώτος Μαλαισιανός μονάρχης που παραιτείται πριν ολοκληρώσει την 5η θητεία. Σε δήλωση το παλάτι αναφέρει ότι ο 49χρονος Βασιλιάς είναι ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, δεν υπήρξαν όμως περαιτέρω εξηγήσεις.

Παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα, τα οποία συνδέουν την πρώτη κυρία της Μαλαισίας, πρώην μις Μόσχα 2015, με ένα σκάνδαλο.

Η νεαρή Ρωσίδα καλλονή, 25, είχε συμμετάσχει 5 χρόνια πριν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αφού έκανε σεξ μέσα σε πισίνα με συμπαίκτη της.

Ο Μωάμεθ ο Ε’ παντρεύτηκε με την Οκσάνα Βοεβοντίνα στα μέσα του Νοεμβρίου, αφού η πρώην Μις Μόσχα ασπάστηκε το Ισλάμ για να γίνει βασίλισσα της Μαλαισίας.

Βασιλιάς ΜαλαισίαςΤον ίδιο μήνα ο Βασιλιάς αναγκάστηκε να πάρει άδεια από τα βασιλικά του καθήκοντα για ιατρικούς λόγους. Δημοσιεύματα συνδύασαν το γεγονός αυτό με την επίσκεψη της 25χρονης Ρωσίας σε κλινική γονιμότητας.

Η νέα πρώτη κυρία της Μαλαισίας δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς της ρωσικής εφημερίδας Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που την τοποθετεί στην πισίνα με τον νεαρό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς