19.4 C
Athens

Κρίστιαν Μπέιλ: «Ευχαριστώ, Σατανά!» (vid)

Διαβάστε για ποιο λόγο ο διάσημος ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ επέλεξε να ευχαριστήσει τον Σατανά, κατά τη διάρκεια της Βράβευσης του στις Χρυσές Σφαίρες

Ο βραβευμένος ηθοποιός δεν έδωσε τις συνηθισμένες ευχαριστίες που ακούει κανείς σε απονομές βραβείων. Καθώς αποδεχόταν το βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για την ταινία Vice ευχαρίστησε εκτός από τον σκηνοθέτη της ταινίας Adam McKay και τον… Σατανά!

Μεταξύ άλλων ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος κατακτά τη δεύτερη χρυσή σφαίρα της καριέρας του στην 76η τελετή των βραβείων, δήλωσε αστειευόμενος ότι ο Adam McKay τον επέλεξε για τον ρόλο γιατί μοιάζει εμφανισιακά με τον πρώην αντιπρόεδρο Τσέινι.

«Σατανά σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες έμπνευση για το πως να ερμηνεύσω αυτό το ρόλο» δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός, παρόλο που η σύζυγος του τον είχε συμβουλεύσει να πει όσο το δυνατόν λιγότερα: «Ξέρει ότι μερικές φορές μπορώ να πω τα πιο χαζά πράγματα. Μπορώ να βυθίσω και να καταστρέψω μια τέλεια ταινία και την καριέρα μου με μια ομιλία..» συνέχισε ο Μπέιλ.

Άμεσα αντέδρασε και ο χιουμοριστικός λογαριασμός του «Σατανά» στο Twitter, δηλώνοντας ότι «Παρακαλώ πολύ Κρίστιαν Μπέιλ».

Η Εκκλησία του σατανά στην επίσημη σελίδα της στο Twitter ευχαρίστησε και αυτή τον βραβευμένο ηθοποιό, σχολιάζοντας «Δόξα στον Κρίστιαν! Δόξα στον Σατανά!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς