23.4 C
Athens

Υπό έρευνα ο Ροσέλ για Αμπιντάλ

Σύμφωνα με την «El Confidencial» ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ερευνάται από την ισπανική αστυνομία για παράνομη αγορά ήπατος για την μεταμόσχευση στον Γάλλο το 2012

Σκούρα τα πράγματα για τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο, Ροσέλ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό της «El Confidencial» για παράνομη αγορά ήπατος, ώστε να γίνει μεταμόσχευση στον Ερίκ Αμπιντάλ το 2012.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ισπανική αστυνομία και η Πολιτοφυλακή έχουν στα χέρια τους τις τελευταίες συνομιλίες του Ροσέλ για το θέμα και τέσσερις από αυτές αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξε δωρεά από ένα ξάδερφο του Γάλλου, όπως ισχυρίστηκε τότε ο πρώην ηγέτης των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως οι τηλεφωνικές συνομιλίες για να «αποδειχθεί» ότι είχε γίνει δωρεά αποτελούν κατασκεύασμα μοντάζ. Κατηγορίες δεν έχουν αποδοθεί στον Ροσέλ, όμως η έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι υπό πλήρη εξέλιξη.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμπιντάλ, που ανέλαβε τον περασμένο μήνα χρέη αθλητικού διευθυντή στην Μπάρτσα, είχε ταλαιπωρεί από καρκίνο και πάλεψε για την ζωή του νικώντας την ασθένεια, μετά την μεταμόσχευση.
Ο Ερίκ, παράλληλα, έχει δημιουργήσει και ένα ίδρυμα που βοηθάει τα παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια και το χρηματοδοτεί ο ίδιος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς