15.9 C
Athens

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Μπεργκ

Ο ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και μια καλή περίπτωση που κοιτάζει για αντικαταστάτη του Σέρβου είναι ο Μάρκους Μπεργκ

Ο ΠΑΟΚ αν και προσπαθεί δε φαίνεται ότι μπορεί να κρατήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τα λεφτά είναι πολλά και ο Σέρβος φορ δύσκολα μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση. Παράλληλα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στα ταμεία του 10 εκ ευρώ.

Από εκεί και πέρα αν ο σύλλογος χάσει τον βασικό του φορ θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη. Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να κάνουν έρευνα για τον παίκτη που θα φέρουν, ενώ παράλληλα το ποσό που μπορούν να διαθέσουν για τη συγκεκριμένη κίνηση κυμαίνεται από 1 έως 2 εκ ευρώ.

Ένας πιθανός αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς είναι ο Μάρκους Μπεργκ, όμως η περίπτωση του Σουηδού παρουσιάζει δυσκολίες. Αρχικά η ρήτρα που θα πρέπει να καταβάλει ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί πρόβλημα και ο Σαββίδης δείχνει να μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το συγκεκριμένο εμπόδιο.

Από εκεί και πέρα Η Αλ Αίν δεν προτίθεται να αφήσει τον παίκτη να φύγει ακόμα κι αν το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ τέλος ο Σουηδός φορ ζητάει από τον ΠΑΟΚ, κλειστό συμβόλαιο 3 χρόνων με καθαρές ετήσιες αποδοχές 2 εκ ευρώ. Απαιτήσεις που δύσκολα θα καλύψει ο σύλλογος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς