18 C
Athens

«Έλιωσε ο πάγος» στις σχέσεις ΑΕΚ με Μπακασέτα

ΑΕΚ και Μπακασέτας θα καθίσουν πάλι στο τραπέζι για να βρουν λύση και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ. Το FWS σας είχε ενημερώσει από τις 29 Δεκεμβρίου ότι η περίπτωση Μπακασέτα είναι διαφορετική από αυτές των Σιμόες, Λαμπρόπουλου και γίνεται προσπάθεια να «λιώσει ο πάγος» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μπακασέτας, αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις για να πάρει μεταγραφή, κυρίως στην Ιταλία, πήρε την απόφαση να «ρίξει γέφυρες» στην ΑΕΚ.

Η συμμετοχή του Μπακασέτα στο οικογενειακό διπλό με την ομάδα Νέων, έστω και σαν αλλαγή δείχνει τη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει από την ΑΕΚ σε σχέση με τους δύο συμπαίκτες του (Σιμόες, Λαμπρόπουλο). Είναι γνωστό άλλωστε ότι ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τώρα ο… πάγος έλιωσε και οι σχέσεις δείχνουν να αποκαθίστανται απομένει να γίνει η επόμενη κίνηση.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα αλλάξει στις συζητήσεις που θα γίνουν για την ανανέωση του συμβολαίου. Θα πειστεί ο Μπακασέτας να πάρει τα χρήματα που του προσφέρει η ΑΕΚ και ξεκινούν από 400 χιλιάδες και αυξάνονται κλιμακωτά κάθε χρόνο του συμβολαίου ή τώρα η Ένωση θα κάνει άλλη πρόταση, ίσως και μικρότερη της προηγούμενης;

Πάντως από την εξέλιξη αυτή «βολεύεται» και η ΑΕΚ που στις μεταγραφές θα έχει ένα κενό λιγότερο να καλύψει…

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς