24.3 C
Athens

Καντέρ: «Δεν πάω στο Λονδίνο εξαιτίας του θεότρελου Τούρκου δικτάτορα»

Ο Ένες Καντέρ αντιτάσσεται στο καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία και αποκάλυψε πως δεν θα πάει στο Λονδίνο με τους Νικς, καθώς φοβάται για τη ζωή του

Οι Νικς στις 17 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν στο Λονδίνο τους Ουίζαρντς και δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ένες Καντέρ. Ο Τούρκος σέντερ είναι γνωστό ότι αντιτάσσεται στο καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κι αυτό του δημιουργεί προβλήματα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο Καντέρ αποκάλυψε πως δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Λονδίνο, καθώς φοβάται πως θα τον δολοφονήσουν κατάσκοποι του Ερντογάν, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε θεότρελο δικτάτορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς δεν θα πάω εξαιτίας αυτού του θεότρελου Τούρκου δικτάτορα. Μπορεί να σκοτωθώ εκεί. Ετσι μίλησα με τη διοίκηση των Νικς και δεν θα πάω. Είναι λυπηρό γιατί όλο αυτό επηρεάζει την καριέρα μου και δεν θα είμαι εκεί να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Εξαιτίας αυτού του θεοπάλαβου μανιακού δικτάτορα δεν μπορώ απλά να πάω να κάνω τη δουλειά μου».

Για το αν πιστεύει πραγματικά πως μπορούν να τον δολοφονήσουν: «Ναι, εύκολα. Έχουν πολλούς κατασκόπους. Μπορούν να με σκοτώσουν εύκολα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς