21.6 C
Athens

Με 4 ασίστ ξεπερνάει Διαμαντίδη και «πατάει» κορυφή ο Σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει απόψε κόντρα στην ΑΕΚ (19:30, Live από το FWS) τέσσερις ασίστ για να γίνει ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Basket League

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον εμβληματικό Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει φτάσει στην κορυφή πάμπολλες φορές, μα το κίνητρό του είναι μοναδικό.

Αποτελεί το απόλυτο πρότυπο αθλητή και είναι πανέτοιμος να γράψει για άλλη μια φορά ιστορία, με χρυσά γράμματα, αυτή τη φορά στην κατηγορία των ασίστ. Πέρυσι μπήκε στο «Έβερεστ» των πρώτων σκόρερ της Α1, σήμερα είναι έτοιμος να μπει στην πρώτη θέση με τον παίκτη που έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ.

Με μόλις 4 πάσες ακόμα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 12η αγωνιστική της Basket League, θα γίνει ο πρώτος πασέρ του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον πάλαι ποτέ συμπαίχτη του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Διαμαντίδη, αφήνοντάς τον δεύτερο, με 2.144 πάσες. Και μη ξεχνάμε πως ο Σπανούλης μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Το μόνο που του έχει μείνει είναι να γίνει πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας, το κίνητρο το έχει, άρα… να το περιμένουμε κι αυτό!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς