24.2 C
Athens

Πανιώνιος: Κρίση στις σχέσεις με τον Ισά

Ο Πανιώνιος είναι σε κόντρα με τον μάνατζερ Πιερ Ισά που εκπροσωπεί αρκετούς παίκτες του Ιστορικού

Κρίση στις σχέσεις του Πανιώνιου με τον agent Πιέρ Ισά υποβόσκει το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορεί να είναι τυχαία διάφορα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και αφορούν παίκτες που εκπροσωπεί ο Ισά.

Η κρίση ξεκίνησε με την απομάκρυνση του Ζοζέ Ανιγκό από την τεχνική ηγεσία, κάτι που δυσαρέστησε τον Γάλλο μάνατζερ. Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει θέμα με τον Κειτά, ενώ «κάτι τρέχει» και με τον Μπανανά, δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Ισά.

Σύμφωνα με κάποιους ο Ιστορικός θέλει να διακόψει τη συνεργασία του με τον ελ λόγω μάνατζερ, σύμφωνα με άλλους ο Ισά επιδιώκει να πάρει όλους τους παίκτες που εκπροσωπεί γιατί δεν πληρώνονται κανονικά από τον Πανιώνιο.

Ο Κεϊτά δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Πλατεία και σύμφωνα με πληροφορίες κάνει προπονήσεις με την Αζαξιό και θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο.

Η περίπτωση του Γιάγια Μπανανά είναι πιο περίπλοκη αφού τα δικαιώματά του ανήκουν στον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο που καλύπτει το 50% του συμβολαίου του και το υπόλοιπο το πληρώνει ο Ολυμπιακός.

Ο Ισά θα κάνει προσπάθεια να λύσει τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών με τον Πανιώνιο.
Σε μια τέτοια περίπτωση οι «κυανέρυθροι» θα αποδυναμωθούν και θα χρειαστούν μεταγραφική ενίσχυση, ενώ περιμένουν να δουν ποιους και πόσους παίκτες θα δώσει δανεικούς ο Ολυμπιακός στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Μασούρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς