23.8 C
Athens

Παναιτωλικός: Δεν έχει λεφτά για να κρατήσει τον Μάζουρεκ

Ο Μάζουρεκ ζητάει 180 χιλιάδες ευρώ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ποσό που δεν μπορεί να καλύψει ο Παναιτωλικός

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν είναι ο Φράνκο Μάζουρεκ. Ο Αργεντινός με τις 14 συμμετοχές, τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ, αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Παναιτωλικό κι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα «καναρίνια» ως το καλοκαίρι και μετά μένει ελεύθερος. Η διοίκηση του Παναιτωλικού έκανε μια διερευνητική επαφή με τον agent του Μάζουρεκ, αλλά μάλλον απογοητεύτηκε όταν άκουσε τις απαιτήσεις του που αγγίζουν τις 180 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να τα δώσει η ομάδα του Αγρινίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Μάζουρεκ θα ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ήδη στην πιάτσα των agents κυκλοφορεί η είδηση ότι δύο ομάδες της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια έχουν κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Το σίγουρο είναι ότι για τον Μάζουρεκ θα υπάρξουν προτάσεις κι από ελληνικές ομάδες αφού ο Αργεντινός έχει απασχολήσει τα τμήματα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Το ποσό που ζητάει μπορεί να καλυφθεί από αυτές τις ομάδες (κυρίως τις δύο πρώτες).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς