19.7 C
Athens

Πρίγιοβιτς: «Είναι πολλά τα λεφτά πρόεδρε»

«Φευγάτος» από τον ΠΑΟΚ είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αφού τα λεφτά που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ είναι πολλά...

Το θέμα της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει επισκιάσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος σέντερ φορ είναι… φευγάτος από την Τούμπα αφού τα χρήματα που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ είναι πολλά και αρκετά για να κάμψουν και τις τελευταίες αντιρρήσεις του.

Ο Πρίγιοβιτς, δεν το έκρυψε ποτέ, ήθελε να παίξει σε ένα προηγμένο ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είχε την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα υπήρχαν προτάσεις από ομάδες της Premier League, κάτι που είναι και το όνειρό του, να παίξει στο Νησί.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν προσπάθειες να τον κρατήσουν ως το καλοκαίρι, όμως ο Πρίγιοβιτς φέρεται να είπε το βράδυ του Σαββάτου στον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι πολλά τα λεφτά πρόεδρε. Πως να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση. Μου δίνουν 440 χιλιάδες ευρώ το μήνα!».

Οι εξελίξεις τρέχουν και το πιθανότερο είναι να γίνει συνάντηση Σαββίδη – Πρίγιοβιτς το απόγευμα της Κυριακής. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει τον Σέρβο να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ίσως του προτείνει νέο συμβόλαιο με ηγεμονικές αποδοχές…

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ψάχνει επιθετικό για να καλύψει το κενό σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ. Άλλωστε έρχεται ένα δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τον τίτλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς