21.4 C
Athens

Ραντεβού με Ιβάν Σαββίδη θα έχει ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα έχει μέσα στις επόμενες μέρες ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να μη φύγει ο Σέρβος από την ομάδα

Όπως σας έχουμε κάνει γνωστό από το Σάββατο, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πήρε στα χέρια του και αποδέχθηκε μια μυθική πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναστάτωσαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς πλέον τα πάντα στην υπόθεση του Σέρβου κρέμονται από μια κλωστή.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022. Ωστόσο μέσα σ’ αυτό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Αλ Ιτιχάντ είναι έτοιμη να καλύψει τη συγκεκριμένη ρήτρα κι έπειτα «χρυσώνει» τον Σέρβο προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Στον ΠΑΟΚ έχουν θορυβηθεί, καθώς στηρίζουν πολλά στον Πρίγιοβιτς και θέλοντας να προλάβουν τα δυσάρεστα νέα θα πάρουν τα μέτρα τους. Συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει προσωπικά με τον Σέρβο επιθετικό, ενώ παράλληλα σε αναμονή μπαίνουν όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις παικτών.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έθεσε σε αναμονή τους Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Κάνιας και Σάκχοφ με τις περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερες. Ο ΠΑΟΚ όσο αφήνει το χρόνο να περνάει χωρίς να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, μπορεί να χάσει αρκετούς παίκτες στη μέση της χρονιάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς