16.2 C
Athens

Φουλ των συνεντεύξεων

Το Open Sport φιλοξενεί τον Λευτέρη Πετρούνια, τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Δημήτρη Παπανικολάου 

Τρεις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Open Sport, το Σάββατο (5/1 12.50) με τον Μ. Σφακάκη. Ο «Βασιλιάς των Κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας μιλάει για όλους και για όλα.

Εκτός από τη συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια, η εκπομπή θα φιλοξενήσει τον Δημήτρη Παπανικολάου, που έχει κατακτήσει τριπλ-κράουν στο μπάσκετ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, προκειμένου να σχολιάσει ζωντανά το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων για την Ευρωλίγκα, που θα έχει τελειώσει λίγες ώρες νωρίτερα, αλλά και αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη στην Έλβη Μιχαηλίδου, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μπλατ, τον Πιτίνο, τον Πασκουάλ, την πίεση στην ΤΣΣΚΑ αλλά και για την προοπτική να αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 12:50 το Open Sport φιλοξενεί ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά εντός και εκτός των κορτ αλλά και ένα μεγάλο θέμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τις πιθανότητές του να είναι ο αρχηγός της Ανατολικής ομάδας στο All Star Game, την υποψηφιότητά του για τον τίτλο του MVP και για την προοπτική των Μπακς να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο στο ΝΒΑ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς