22.6 C
Athens

Πρώτο δείγμα του Λάζαρου με Θρύλο

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους (19:00) με την ρουμανική, Μποτοσάνι, και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Χριστοδουλόπουλο.

Ρεπό έχει παραχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς για σήμερα το πρωί (Τετάρτη 4 Ιουλίου), ώστε οι παίκτες του Ολυμπιακού να ξεκουραστούν ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Μποτοσάνι (19:00, Novasports4). Ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε τις σκέψεις στην τελευταία προπόνηση ενόψει του δεύτερου και τελευταίου φιλικού επί αυστριακού εδάφους και θα είναι το πρώτο δείγμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την  ερυθρόλευκη φανέλα.

Μπορεί να μην έκανε δίτερμα, όμως στις ασκήσεις τακτικής έδειξε ότι θα βασιστεί στην διάταξη 4-2-3-1 και μάλιστα έφτιαξε δύο διαφορετικές 11άδες. Οι «κόκκινοι» είχε τον Γιαννιώτη κάτω από την εστία και η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Μασούρα (δεξιά), Τσιμίκα (αριστερλα) και σέντερ μπακ τους Σισέ, Νικολάου. Ρομαό και Ανδρούτσος ήταν τα κεντρικά χαφ με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Πάρντο δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Μάριν σε ρόλο επιτελικού. Ο Γκερέρο ήταν το σέντερ φορ,

Στην αντίπερα όχθη στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ ήταν οι «γκρι», οι οποίοι είχαν τον ίδιο σχηματισμό. Ο Χουτεσιώτης ήταν ο γκολκίπερ, Ελαμπντελαουί και Σάλιακας κάλυπτα το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα και στόπερ οι Ένγκελς και Βούκοβιτς. Καμαρά και Μπουχαλάκης ήταν στην καρδιά του άξονα στο κέντρο και μπροστά τους οι Φετφατζίδης (δεξιά), Βρουσάι (αριστερά) και Φορτούνης ως επιτελικό χαφ. Φουνταριστός ήταν ο Τζούρτζεβιτς.

Κάπως έτσι αναμένεται να παρατάξει τον Θρύλο ο Μαρτίνς και φυσικά στο μυαλό έχει να δει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και πως οι νεοφερμένοι Λάζαρος και «Φέτφα» θα ενσωματωθούν πιο γρήγορα στο δικό του πλάνο και στο σύνολο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς